Vés al contingut

JORNADA “Més enllà de l’atenció a les Violències masclistes. Enfortint les polítiques de Recuperació”

JORNADA “Més enllà de l’atenció a les Violències masclistes. Enfortint les polítiques de Recuperació”

Jornades
Espai Francesca Bonnemaison . C. Sant Pere més Baix, 7 Barcelona
934022222

27 de novembre de 2019, de 9 a 14h

Espai Francesca Bonnemaison

C. Sant Pere més Baix, 7 - Barcelona

 

La Jornada commemorativa d’enguany per al 25 de Novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, i es tractarà el tema “Més enllà de l’atenció a les Violències masclistes. Enfortint les polítiques de Recuperació”. Aquesta activitat la realitzarem en el marc de la campanya institucional.

Necessitem incorporar la interseccionalitat a les polítiques de lluita contra les violències i entendre que per dur a terme una atenció complerta, no podem deixar de banda la recuperació en totes les seves dimensions.  Les dones ens trobem travessades per estructures d’opressió múltiples i simultànies, i les línies per fer front a una recuperació digna en les situacions de violències masclistes ho han de tenir present.

És hora d’alçar-nos i fer un pas més; hem de continuar definint i completant aquestes polítiques de lluita contra les violències masclistes ampliant els recursos de recuperació, amb un enfocament més emancipador, i apostant per una major coordinació i treball sobre diferents àmbits de la política local com la inserció laboral, l’accés a l’habitatge, la vinculació amb la comunitat, el suport econòmic, etc.

 

Comparteixo