Vés al contingut

Projecte integració laboral de la dona amb discapacitat

Projecte integració laboral de la dona amb discapacitat

Formació
Carrer Grassot, 56-58 baixos Barcelona
934592339

La nostra associació neix de la necessitat d'evidenciar la violència exercida a totes les dones considerades no estàndards. Aquest tipus de violència és anomenada per nosaltres "estandardització" i, tot i que afecta a tota la societat, repercuteix amb major grau en les dones amb discapacitat. L'estandardització neix dins de l'impainari col·lectiu quan apareix un estàndard, patró o model normatiu al qual tots aspirem. Nosaltres, les dones no estàndards, al encarnar en els nostres cossos el model contrari de l'estàndard i al dur una vida activa social i laboralment, ajudem als nostres conciutadans a trencar esquemes i doncs, evadir les pors que l'estandarització provoca respecte qualsevol diferència.

És per aquest motiu, que juntes treballem sobre la incidència en diversos àmbits, un d'ells, el laboral.

Amb l'ajuda de Barcelona Activa hem impulsat un projecte d'integració laboral per la dona amb discapacitat física, amb l'objectiu de minimitzar la tasa d'atur que tenen actualment aquestes dones (29%), respecte un 13,5% de les que no pateixen cap tipus de discapacitat.

Aquest projecte va dirigit a totes les dones que tinguin un certificat de discapacitat física igual o superior al 33%, que es trobin en edat laboral, en situació d'atur o amb expectatives de millora de feina, que es vulguin promocionar cap a la vida independent i siguin residents a la ciutat de Barcelona.

A la nostra entitat oferim: Atenció personalitzada, projectes de vida, itineraris de formació especialitzats, assistència personal, pràctiques laborals en empreses, acompanyament i suport en la inserció laboral, participació social, inserció laboral en empreses i cursos de formació laboral.

A la vegada, busquem empreses compromeses amb la promoció de la igualtat d'oportunitats, que treballin per la eradicació de la exclusió social i promoguin la inclusió laboral de les persones amb discapacitat.

Si compleixes el perfil que anomenem i tens ganes de formar part d'aquest projecte, o simplement de que t'informem, no dubtis en venir a veure'ns, estarem encantades de rebre't!

Arxius adjunts

Comparteixo