On està violència? La resposta ens la donen sis dones i sis càmeres. Sis experiències que ens revelen una visió quotidiana de la violència.

expo els seus ullsL'exposició 'Els seus ulls' és el resultat d'un projecte en el qual la Josita, la Maribel, la Julia, l'Olga, la Carolina i l'Odette, supervivents de la violència de gènere, han retratat llocs on l'han patida.
 
Els espais no són neutres ni objectius. Per acostar-nos a la vivència de la violència de gènere i veure el món a través dels ulls de les dones, hem demanat que ens mostrin els llocs on han patit aquesta violència. Només amb una càmera fotogràfica i gran valor, ens acosten a aquesta experiencia vinculant-la a l'espai físic on es produeix, transformant aquest espai que ens és conegut, comú i habitual en un testimoni viu i real del que suposa la violència. Gràcies a la seva valentia i la seva disposició a tornar-se a enfrontar a les seves vivències, construeixen, a través d'aquests espais comuns, un punt de trobada entre elles i els espectadors i les  espectadores.
 
els seus ulls flyerUn acostament necessari, per fer-nos sensibles i responsables d'una realitat de la qual en formem part.

El projecte 'Els seus ulls' ha estat a càrrec del Colectivo Domingo i la Plataforma unitària contra les violències de gènere, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, l'Associació Noestassola i l'Associació Hèlia.

Exposició fotogràfica Els seus ulls
Sala d'exposicions, vestíbul Espai Francesca Bonnemaison
Del 7 al 30 de novembre
Entrada gratuïta