Ens mobilitzem contra els feminicidis i en suport a les #WomensMarch

Hem tornat a la Plaça Sant Jaume, de nou, aquest primer mes del 2017, per denunciar els quatre feminicidis amb què hem començat l'any. Dilluns passat ens vam reunir 55 persones per cridar PROU a les violències masclistes i homenatjar les quatre dones assassinades aquest mes. Hem dedicat un espai a llegir la carta de Feminicidio.net que explica la seva decisió de tancar la base de dades, per falta de suport institucional. Com a Plataforma ens vam sumar a posar l'atenció en aquesta decisió, perquè la interrupció de la recollida de dades va en detriment de la lluita contra els feminicidis. Ja sabem que, allò que no és mesura, no existeix. A més, hem llegit el manifest que reivindica Catalunya com terra d'acollida de persones refugiades i recordat les pròximes manifestacions de la campanya Casa nostra casa vostra:

5-F Gran recollida de signatures

Nombroses ciutats de tota Catalunya preparen una gran mobilització simultània per donar a conèixer la campanya a tot el territori i multiplicar el número d’adhesions al manifest.

 

11-F Gran concert per a les persones refugiades

Una cinquantena d’artistes pugen a l’escenari del Palau Sant Jordi en un espectacle a favor de l’acollida.

 

18-F Gran manifestació a Barcelona

La mobilització més gran que s’hagi fet mai a Europa des de l’esclat de l’actual crisi del refugi arrencarà de la plaça Universitat i acabarà davant del mar Mediterrani, on l’any passat més de 5.000 persones van perdre la vida. 

 

 També volem recordar la concentració del 21 de gener en solidaritat amb les feministes nord-americanes que es mobilitzaran contra Trump. Ens trobarem a

la Plaça Sant Jaume a les 13:30, després d'haver anat a les 12:00 a la seu del Parlament Europeu contra el CETA i el TTIP.

20170121 concentracioEns espera un any de lluita!