Una diada de Super Jordina molt reivindicativa!

20180423 SuperJordina 1El passat 23 d'abril, vam celebrar, com venim fent des de fa anys, la Diada de Súper Jordina. Enguany, vam prioritzar la sensibilització ciutadana i la visibilització d'altres maneres d'entendre la llegenda, amb diferents activitats, que van tenir una gran acollida entre la ciutadania. 

Des de bon matí, varem dinamitzar un photocall i una recollida de desitjos per un Sant Jordi no Sexista amb una gran participació ciutadana, especialment entre la joventut. La biblioteca infantil, va permetre acostar-se a la canalla més petita i llegir contes que trenquen amb els estereotips sexistes. I a la tarda, Gogara va dinamitzar un contacontes infantil, en el que va participar un munt de canalla. 

A més d'això, la venda de llibres especialitzats, xapes i bosses, ens va permetre recollir 1.150€ en donatius per realitzar acivitats de prevenció a través del programa Trenquem el silenci!

Clicant aquí podeu veure un munt de fotos realitzades per les voluntàries i l'equip!

Donem les gràcies a totes les persones i entitats que han donat es seus llibres per la Diada i especialment a les voluntàries, que van treballar en els preparatius i en la mateixa jornada des de primera hora del matí. 

Fins l'any vinent!