#25N Construïm barris lliures de masclisme!

20171125 CartellMercatsUs convidem a iniciar un #25N ben reivindicatiu des del matí! 

De 9 a 14h estarem presents a tres mercats de Barcelona per dur a terme la campanya "Construïm barris lliures de masclisme!", amb un tenderol ubicat a cadascun dels següents mercats:

Barceloneta: Plaça Poeta Bosca, 1, 08003 Barcelona

Provençals: Carrer de Menorca, 13-19, 08020 Barcelona

Sagrada Família: Carrer de Padilla, 255, 08013 Barcelona

 

Serà una jornada de sensibilització, però tamé servirà per recollir fons pel Trenquem el silenci, i aconseguir fer prevenció al màxim d'instituts. Durant el matí, posarem a disposició de les persones que circulin pels mercts, bosses de roba i xapes amb el lema "Construïnt barris lliures de masclisme!", a canvi d'un donatiu econòmic. 

Hem d'agrair a l'Institut de Mercats de Barcelona la seva col·laboració en la campanya, a la direcció dels tres mercats implicats i a Eszerda, dissenyadora de la bossa. 

Recordeu que és una edició limitada, no us quedeu sense la vostra bossa! Us esperem a les paradetes!

Resum de la concentració del 20 de novembre


20171120 ConcentracioEl tercer dilluns 20 de novembre ens vam concentrar a la laça Sant Jaume de Barcelona per retre homenatge a les dones assassinades i denunciar les agressions sexuals. 

Per unir-nos a les lluites contra les violències sexuals, vam llegir els comunicats publicats per Dones juristes i Lunes Lilas de pamplona, arran del judici mediàtic per la violació d'una noia a Pamplona durant els Sanfermins de 2016. Eradiquem la #JusticiaPatriarcal i aconseguim que els carrers també siguin nostres!

Veieu fotografies clicant aquí

Ens veiem el proper 18 de desembre!

 

Concentració contra els abusos judicials del judici de San Fermines


20171117 ConcentracioJudiciSanferminesDes de la Plataforma reivindiquem les lluites davant les violències sexuals i ens unim a la crida de justícia.
Hem fet un Fòrum sota el lema "Teixim resistències enfront de les violències sexuals", hem estat portant el missatge als mitjans de comunicació, i seguim lluitant perquè la llei /2004 contempli la violència sexual com a violència de gènere.


Per tot això ens unim a la crida de les manifestacions convocades:

Divendres 17N 18:30h Concentració contra els abusos judicials del judici de San Fermines. Conselleria de Justicia de Catalunya (carrer Pau Claris/Casp, Barcelona).

Dilluns 20 de novembre a les 20h a la laça Sant Jaume de Barcelona per retre homenatge a les dones assassinades i denunciar les agressions sexuals.

Donem tot el nostre suport al següent comunicat i us convidem a compartir-ho:

Comunicat de Lunes Lilas Pamplona

Donem-li la volta al masclisme!

logo trenquemDonem-li la volta al masclisme! és una campanya construïda per diverses entitats del programa trenquem el silenci que treballem per la prevenció de la violència de gènere des del feminisme.

Hem creat aquest vídeo per transmetre el missatge de que tots i totes tenim un paper clau en l’alliberament dels mandats que ens dicten com hem de ser, comportar-nos i sentir, perpetuant així les desigualtats i les discriminacions envers les dones.

Aquest vídeo ens convida a la reflexió en relació a diversos aspectes e la nostra vida quotidiana com: El sexisme en les joguines, l’assetjament al carrer, la coeducació, la cosificació del cos de les dones, les violències 2.0, la construcció de masculinitats alternatives i l’apoderament.

Us convidem a gaudir del vídeo i a participar en la campanya compartint-lo a les vostres xarxes socials. Amb el títol: "I tu, li dónes la volta?" amb els següents hashtags:

#donemlilavolta
#prevenciófeminista

 

Subcategories