Nosaltres Fem Barri

Categoria
Trobada
Data
2017-10-28 10:00
Venue
Centre Cívic El Sortidor - Plaça del Sortidor, 12
08004 Barcelona, Espanya
Telèfon
934 43 43 11
Email
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Arran del treball portat a terme des de fa uns anys pel moviment feminista al barri, és moment d'ajuntar-nos i mostrar al Poble-sec aquests projectes en clau de transformació social. Les dones i col·lectius que treballen amb perspectiva de gènere al Poble-sec organitzen un espai de trobada on compartir experiències, enfortir la xarxa feminista al barri i visibilitzar els seus projectes, creant un espai de reflexió col·lectiva.

A la plaça del Sortidor hi haurà un punt d'informació amb els projectes al barri, així com una selecció de llibres clàssics i actuals sobre feminisme, cedits per la biblioteca Francesc Boix. A més, estaràn els protocols de Poble sec feminista, i La Raposa tindrà una mostra dels llibres que pots probar al seu espai, i informació dels tallers que organitzen.

L'etnogràfica proposa un debat obert a la plaça entre les 12 i les 14 h del migdia, "HABITAR EL FEMINISME", on es puguin aplegar dones diverses del barri i debatre a l'entorn del(s) feminisme(s). Com construir un feminisme que sigui habitable i que no reprodueixi les lògiques de la dominació? Aquesta activitat és mixta i no cal inscripció prèvia.

A dins del Centre Cívic El Sortidor hi haurà 4 activitats:

"EL CARRER ÉS NOSTRE", on fomentarem la consciència social i personal sobre l'assetjament sexual vers les dones en els espais públics com a estratègia de prevenció de violències de gènere. Taller a càrrer de Cúrcuma, de 10 a 12 h. 

"COSSOS VISIBLES", on jugarem a crear noves presències des de la dansa i el gènere: reflexinarem com ser present i no desaparèixer en l'espai, per situar-nos en el present respectant els nostres desitjos i relacionant el cos amb una cultura no masclista. Taller a càrrer d'Antonella D'ascenzi, del col·lectiu Rayuela Teatre i Dansa. Taller de 12 a 14h.

"INTRODUCCIÓ A LA SERIGRAFIA", on aprendrem les tècniques bàsiques d'estampat sobre tèxtil a través de la serigrafia. En alguna peça de roba teva (samarreta, draps, bosses...) estamparem diferents dissenys i aprendrem elements bàsics de la tècnica de la serigrafia. Taller a càrrec de La Raposa i La Tinta, de 12 a 14 h.

"TEATRE DE LES OPRIMIDES I GÈNERE", mitjançant dinàmiques, jocs i exercicis de la metodologia del teatre de l'oprimit reflexionarem entorn del rols de feminitat i masculinitat. A càrrec d'Averlasailas: teatro de lo possible, de 12 a 14h.

Aquest tallers son adreçats a dones, lesbianes i trans.

Cal inscripció prèvia:

Presencials al Centre Cívic El Sortidor de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h.

Per telèfon: 934 434 311

Enviant un email a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Organitzen: entitats feministes del Poble-sec en col·laboració amb el Centre Cívic El Sortidor

 
 

Totes les dates

  • 2017-10-28 10:00
 

Proporcionat per iCagenda