Col·labora econòmicament

guardiola rectangular petita

Et necessitem per trencar el silenci, aturar la violència masclista i continuar promovent la igualtat efectiva de gènere. Amb la teva aportació econòmica periòdica, i gràcies a l'acció que realitzen professionals i voluntàries, permetràs que continuem desenvolupant els projectes de l'entitat. Ajuda'ns a continuar prevenint la violència de gènere, contribueix a la creació d'una societat lliure de violència masclista i que permeti obrir camins cap un nou paradigma d'educació i respecte on es promoguin relacions igualitàries entre els gèneres.

Hem creat diverses maneneres de col·laboració econòmica:

 

Associa't

Amb una quantitat econòmica variable (10, 30, 60 o més euros) i la periodicitat que desitgeu (anual, semestral, trimestral o mensual) podeu formar part de la Plataforma, amb dret de vot i possibilitat de participar en alguna comissió o simplement donar-nos el vostre suport econòmic. Aportació mínima: 30 euros/any.

Més informació i formulari d'adhesió

 

Donació periòdica

Amb una quantitat econòmica variable que trieu vosaltres i la periodicitat que desitgeu (anual o mensual). Amb la possibilitat de participar en alguna comissió, col·laborar en alguna tasca o simplement donar-nos el vostre suport económic.

Més informació i formulari de donació periòdica

 

Donació puntual

També podeu fer una donació puntual, de la quantitat que desitgeu, mitjan transferència bancària al número de compte
2100 1302 84 0200217949

 

Teaming: des d'un euro al mes

Podeu participar amb donatius des d'un euro al mes a través del Teaming de Trenqueu el Silenci. Els diners es destinen a aquest projecte de prevenció de violència de gènere als centres educatius i de lleure.

 

Per a entitats

Us podeu adherir al manifest, tal i com ja han fet el més d'un centenar d'entitats adherides, que donen suport als projectes de la Plataforma, participen dels grups de treball i realitzen una aportació anual mínima de 30€. D’aquesta manera tenen el privilegi de pertànyer a un moviment social que lluita de manera unitària contra la violència vers les dones. Les entitats adherides tenen l’estatus de sòcies.

 

Per a més informació, contacteu amb nosaltres.