Vés al contingut

Concentració dilluns 18 de març, a les 20h, contra les violències masclistes, coorganitzada pel CJB

Concentració dilluns 18 de març, a les 20h, contra les violències masclistes, coorganitzada pel CJB

Publicat el 12/03/2019

Com cada tercer dilluns de mes, el proper 18 de març ens concentrarem a les 20h a Sant Jaume contra les violències de gènere i en homenatge a les dones i nenes assassinades per violència masclista. Aquest mes, el Consell de la Juventut de Barcelona serà l'entitat encarregada de coorganitzar la protesta.

Després d'un 8 de març igual o més massiu i reivindicatiu que el del 2018, toca pressionar des del carrer per a fer passes fermes per acabar definitivament amb la discriminació per raó de gènere, amb les violències masclistes i amb la seva expressió més brutal, els feminicidis. Cal, també, que no retrocedim enfront l'avenç de formacions d'ultradreta i feixistes, que pretenen arrabassar-nos els avenços aconseguits en matèria de protecció contra les violències, reconeixement de la diversitat sexual i afectiva i dret a l'avortament.

És per això que, de nou, us convoquem a totes i tots a assistir a la concentració del març, que comptarà amb la lectura dels noms de les dones assassinades en aquest 2019, la lectura d’un manifest i una performance artística.

Ara més que mai, la presència del feminisme al carrer és imprescindible!

Us hi esperem!

Comparteixo