Vés al contingut

El millor del Fòrum 2021

El millor del Fòrum 2021

Publicat el 03/11/2021

Els passats dies 4, 5 i 6 de novembre va tenir lloc el XVII Fòrum contra les violències de gènere en format híbrid (presencial i virtual).

Sota el lema “Feminismes, Lluita i Acció contra la Violència institucional”, entitats, activistes, voluntàries, professionals i representants polítics han reflexionat sobre temàtiques clau com la violència digital, la violència vicària, l’activisme feminista i la necessitat d’abordar el feminisme des de la interseccionalitat.

De la mà d’entitats internacionals hem visibilitat l’acció feminista fora de les nostres fronteres i hem dialogat per apropar postures i treballar per una mobilització conjunta i efectiva del moviment feminista. Tota la reflexió i debat han generat unes línies estratègiques comunes i propostes d’acció que ens ajudaran a seguir treballant en diferents accions d'incidència durant 2022.

Les entitats de la Plataforma han dinamitzat diferents i enriquidores activitats que han posat sobre la taula debats essencials i necessaris.  Gràcies a la seva participació voluntària, compartint els seus coneixements, han aconseguit la implicació i la conscienciació de totes les persones assistents.

Gràcies al compromís, entusiasme i implicació de totes les voluntàries, sense les quals, el Fòrum no seria possible.

Les joves i els joves, protagonistes un cop més en el Fòrum Jove, han proposat activitats tan interessants com Transforma, la Gimcana dels valors feministes La Hackató Social, a través de les quals hem construït col·lectivament canvis transformadors.

Us convidem a visualitzar totes les taules rodones gravades al nostre canal YouTube.

Taules rodones XVII Fòrum contra les violències de gènere.

Gràcies per la vostra participació i presència i us esperem en la propera edició!

 

Àlbum de fotografies

Comparteixo