Vés al contingut

CREACIÓ LILA! Jornada d'art i creació feminista

CREACIÓ LILA! Jornada d'art i creació feminista

Jornades
Lleialtat Santsenca. Carrer d’Olzinelles, 31, 08014 Barcelona Barcelona

El 23 de Novembre es realitzarà la Jornada d'art i creació feminista CREACIÓ LILA

Organitzada per Trama SCCL i la Lleialtat Santsenca, aquesta jornada es presenta com una proposta  per afavorir la visibilitat de les obres artístiques amb perspectiva feminista i de les seves creadores, analitzar les mancances del món de l'art en aquest aspecte i generar l'oportunitat de creació a través de les sinergies entre creadores de diferents disciplines i formats en la recerca d'un art feminista innovador, inclusiu i crític amb les desigualtats.

A la jornada hi haurà tallers, actuacions musicals i teatrals i un mercadet d'art i creacions feministes durant tot el dia, es desenvoluparà a la Lleialtat Santsenca de 10h a14h i de 16h a 22h.

 

PROGRAMA DE LA JORNADA:

- Mercadet d'art durant tot el dia!

 

- 10:30 Taller d'aproximació a la serigrafia feminista i artesanal en principis ètis i anticapitalistes a càrrec d’Alba d'Embrutafils. (És important que porteu roba còmoda i que es pugui tacar, i tot allò sobre el que vulgueu serigrafiar: teles, papers, fustes... us ho emportareu a casa tot personalitzat!) Inscripcions a https://formularis.lleialtat.cat/serigrafiafeminista

- 12:00 Viatge al món dels Contes! a càrrec de Trama: L’Àlex i a la Berta no els agraden els contes que coneixen i decideixen crear-ne de nous. Per fer-ho, viatjarem al Món dels Contes, on coneixerem els personatges de les històries que ens explicaran una altra versió del seu conte. Inscripcions a https://formularis.lleialtat.cat/mondelscontes

- 13:00 PD Magenta: Projecte amb un estil molt “bailongo”. Consolida un estil propi en l’electropikal, moombah, electrocumbia i música afrollatina reproduint artistes com Bomba Estèreo, Tremenda Jauria, King Coya, Makina, El Barba Dub, etc.

- 16:00 Documental igualtat de gènere - una mirada des de Nicaragua i Catalunya: Reflexions sobre feminisme, moviments de dones i lideratges. Documental produït per DESOS. 

- 17:00 Concert Aisha Fay: Cantant i compositora, planteja una proposta atrevida i sense xarxa, a través del Soul, el Jazz i el Pop actual, amb l’acompanyament de Jordi Costa a la guitarra deixen un segell inconfusible de passió i entrega.

- 18:30 Microteatre First Round de Las Fritas: Posa el dit a l’ull i un mirall al públic, sense filtres ni maquillatge. A qui veiem a través d’aquest mirall és a l’Àlex, una noia que va vivint i rebent els cops, de vegades invisibilitzats, que ens propina el sistema patriarcal en el que vivim. Inscripcions a https://formularis.lleialtat.cat/lasfritas

- 20:00 Concert de Pasquines: Projecte musical, poètic i reflexiu, altaveu de denúnica, vol ser un pasquí; escrit anònim de denúncia que es penja en llocs públics.

 

Comparteixo