Vés al contingut

Grans dones ONLINE: cercles de dones per a majors de 65 anys

Grans dones ONLINE: cercles de dones per a majors de 65 anys

Trobada
Online a través de zoom.

Grans dones és un espai on redescobrir-nos com a grans dones. On oferir-nos una mirada valuosa a través de la música, la meditació, l'ecologia emocional, reflexions sobre la perspectiva de gènere i el moviment. Un espai per compartir, per escoltar-nos, per redescobrir les nostres potencialitat i per cultivar la confiança i la cura.

El cercle de ds reuneix un cop al mes. Vols formar-ne part?
Reunim-nos per una vellesa vital, conscient i sàvia possible.

Dimarts de 16.15 a 17.45h
25 de gener
22 de febrer
22 de març
19 de d'abril
Online a través de la plataforma zoom
Participació gratuïta. Projecte subvencionat per l'Ajuntament de Barcelona
Facilitadora: Alba Alvarez

Grans dones és un projecte de creixement personal i comunitari, amb perspectiva de gènere, adreçat a dones de més de 65 anys per aprofundir en la relació d’una mateixa, amb els altres, i el mon i per la construcció de models de relacions saludables i lliures de violències.

Inscriute-te enviant un correu a: afb.cuidalavida@gmail.com o (whatsapp) 679612853.

 

SOBRE LES FACILITADORES
Alba Alvarez. Psicòloga i psicoterapeuta llicenciada en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) especialitzada en psicopatologia clínica adulta a la UAB. Diplomada en el Postgrau en Dansa moviment Teràpia a la UAB. Formació en Teràpia Gestalt a l'Institut Gestalt. Facilitadora de Biodanza titulada (BAR 1556) a l'Escola de Rolando Toro de Barcelona i didacta des del 2021 vinculada a l'Escola EspaiViu. Actualment, Presidenta i sòcia de Cuida la vida, desenvolupant projectes de biodanza clínica i social; sòcia fundacional de l'Associació Horai: Biodanza, art i nutrició i de Dones D'ara La Garriga.
Per a més informació consulta el web:
https://biodanzaambgracia.wordpress.com/

Comparteixo