Vés al contingut

Iniciem el treball de construcció del XVI FÒRUM contra les violències de gènere

Iniciem el treball de construcció del XVI FÒRUM contra les violències de gènere

Publicat el 16/04/2020

El Fòrum contra les violències de gènere són unes jornades que organitza la Plataforma des de fa més de 15 anys i que tenen com a finalitat contribuir, des de l’execució d’una estratègia integral, a la sensibilització i la prevenció de la violència masclista. És un espai de trobada i de reflexió ciutadana sobre aquelles qüestions d’actualitat al voltant de la lluita contra les violències de gènere. 

El Fòrum pretén nodrir-se de totes les mirades i des de tots els àmbits, per generae un espai de formació i d’intercanvi a tots els nivells tant local com internacional i intergeneracional, és per això que existeixen espais de reflexió i aprenentatge amb expertes internacionals i locals amb la ciutadania en general. 

Malgrat la situació d’incertesa i d’angoixa que estem vivint, el passat 2 d’abril es va reunir el Grup de Treball format per persones voluntàries, entitats, persones expertes, Junta directiva i equip tècnic de la PUCVG per iniciar el treball col·lectiu de construcció del XVI Fòrum que celebrarem els dies 5, 6, i 7 de Novembre de 2020 a l’Espai Francesca Bonemaisson, ara més que mai cal seguir i fer visibles les diferents situacions injustes que vulneren els drets de les dones a viure sense violència. 

Si vols participar en el procés, escriu a plataforma@violenciadegenere.org i t'afegirem al mailing amb les instruccions per participar.

Propera reunió: dijous 30 d'abril a les 18h a través de la platforma Jitsi

Volem construir un Fòrum ben plural on totes les veus estiguin representades i se sentin acollides.

T'hi apuntes?

ESTEM JUNTES, ESTEM FORTES I SEGUIM!!!! 

Comparteixo