Vés al contingut

Primera trobada del grup d'incidència social GIS!

Publicat el 03/06/2020

El 3 de juliol ha tingut lloc la primera reunió del GIS (Grup d'INcidència Social) amb 14 entitats (ABD, Cúrcuma, Coeducacció, GrediDona, CEAI, Trama, Gogara, Nus, FEDASCAT, FACEPA; Grup de dones d'Heura, UGT de Catalunya, Federació de Dones de Catalunya per la Igualtat),  i algunes professionals i voluntàries
Estem il·lusionades i expectants per tirar endavant aquest treball en xarxa i ampliar els nostres espais d’incidència social per la prevenció de les violències masclistes, la igualtat i la coeducació. La propera trobada serà a l’octubre. Seguim!

Comparteixo

Dimecres 3 de juny, acció #NiUnaMenys

Publicat el 29/05/2020

El 3 de juny es van commemorar 5 anys de la marxa multitudinària #NiUnaMenos a diversos països de Llatinoamèrica per visibilitzar i condemnar els feminicidis. Des de la Plataforma ens vam sumar a les mobilitzacions de manera virtual. 

- Amb una campanya per canviar la foto de perfil de les xarxes socials per la imatge de la campanya

Àlbum de fotografies

Comparteixo

Publicació de l'estudi "Sortir a temps"

Publicat el 26/05/2020

Des de la Plataforma us compartim l’estudi qualitatiu SORTIR A TEMPS realitzat des de l'Associació Salut i Família, en coautoria per la Dra. Cristina Sánchez Miret i la Sra. Elvira  Méndez, que ha estat finançat mitjançant una subvenció concedida a càrrec del Pacto de Estado contra la Violencia de Género pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Comparteixo

Webinar "Com estem enfrontant la violència masclista en la crisi sanitària i social?"

Publicat el 22/05/2020

El passat 20 de maig, varem emetre ell webinar "Com estem enfrontant la violència masclista en la crisi sanitària i social? Anàlisi i reflexió sobre les oportunitats de canvi."  amb la intervenció de Montserrat Vilà Planas i Patrícia Mengar Alcantud.

Si us el vareu perdre, us oferim l'oportunitat de recuperar-lo al nostre canal de YouTube!

 

Comparteixo

18 de maig, concentració virtual contra les violències masclistes i els feminicidis

Publicat el 11/05/2020

El passat 18 de maig, com cada tercer dilluns de mes, ens vam mobilitzar per condemnar les violències masclistes i els feminicidis, en directe pel nostre canal de YouTube.

Les companyes del Grup de Dones de FACEPA, van oferir la xerrada "L'educació de persones adultes com a eina de transformació social cap a una vida lliure de violències vers les dones", la lectura d'un manifest i l'homenatge a les dones assassinades. 

Podeu veure aquí el vídeo de la concnetració virtual:

Comparteixo

Dijous 14 de maig, concert solidari amb Montse Castellà

Publicat el 11/05/2020

14 DE MAIG 19H, CONCERT SOLIDARI AMB MONTSE CASTELLÀ

Et convidem a gaudir d’un concert solidari per Streaming amb Montse Castellà, que torna a col·laborar amb la Plataforma!

El proper dijous 14 de maig a les 19h, amb la seva guitarra, la cantautora catalana ens interpretarà cançons pròpies i versions dels seus artistes preferits.

Comparteixo

Webinar "Covid-19 i violència masclista"

Publicat el 05/05/2020

Si et vas perdre el webinar del passat 12 de maig, ja el tens disponible al nostre canal de YouTube. 

Per Sara García Arias i
Natalia Tamara Rosa

Comparteixo

Crisi del Covid-19 i la violència masclista

Publicat el 28/04/2020

Us oferim un recull de dades oficials sobre consultes i assessorament als recursos d'atenció a les víctimes de violència masclista a Catalunya i Espanya, denúncies i feminicidis, en el període comprès entre el 14 de març i el 16 d'abril, coincidint amb el primer mes de confinament decretat per l'estat d'alarma per COVID-19.

Àlbum de fotografies

Comparteixo

Materials derivats del cicle de xerrades Trenquem el Silenci-Abril 2020

Publicat el 23/04/2020

En aquest espai us anirem compartint els materials derivats del cicle de xerrades Trenquem el silenci, que estem impulsant des de la Plataforma a l'espai virtual per impossibilitat de dur-les a terme de manera presencial. 

XERRADA Com acompanyar la sexoafectivitat durant la infància i l'adolescència?, oferida per l'Associació Gogara dimarts 7 d'abril a través d'Instagram:

Comparteixo