Vés al contingut

Lliurament de premis als millors vídeos del concurs "Només sí és sí", el 13 de desembre al Palau Alòs

Publicat el 10/12/2018

Ja falta ben poc per donar a conèixer els videos guanyadors del XIV Concurs per a l'eradicació de la violència masclista: NOMÉS SI ÉS SI. Dijous 13 de desembre, el Casal de Joves Palau Alòs acollirà l'acte d'entrega del lliurament de premis a les persones guardonades pels millors vídeos del concurs, que té l’objectiu de visibilitzar com dones, lesbianes i trans ens apoderem dels nostres cossos i de les nostres sexualitats.

Comparteixo

Una exposició i testimonis de dones supervivents acompanyen la concentració del 19N a Sant Jaume

Publicat el 23/11/2018

Com cada tercer dilluns de mes, el 19 de novembre vam concentrar-nos a la plaça Sant Jaume contra les violències de gènere i en homenatge a les 92 dones, nenes i nens assassinades pel masclisme en el que portem d’any. La concentració va ser co-organitzada per l’Associació Hèlia, que van dur una mostra de la seva exposició “(+) Dones Supervivents”, sobre les diverses formes i àmbits que prenen les violències de gènere.

Comparteixo

Més de 2.000 persones debaten sobre violència institucional al XIV Fòrum contra les Violències Masclistes

Publicat el 22/11/2018

El XIV Fòrum contra les violències de gènere, que es va celebrar els dies 8, 9 i 10 de novembre de 2018 a l'Espai Francesca Bonnemaison, va aplegar 2017 persones: 1915 persones que van assistir i participar de les diferents activitats i tallers, 600 de les quals al Fòrum Jove i la Xarxa Activa de Joventut per la Igualtat (XAJI), hem comptat amb la col·laboració de 94 talleristes i ponents i 80 persones voluntàries. Tot un èxit!

Podeu veure el vídeo resum del XIV Fòrum aquí: https://youtu.be/-bS_YVOUy5o

Comparteixo

Acte amb entitats feministes al Parlament per commemorar els 10 anys de l’aprovació la Llei 5/2008

Publicat el 20/11/2018

En el marc del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, dilluns 19 de novembre va tenir lloc a l’auditori del Parlament de Catalunya un acte per commemorar el desè aniversari de l’aprovació de la Llei 5/2008 del dret de les dones a erradicar la violència masclista i avaluar-ne la seva aplicació.

Comparteixo

Concentració dilluns #19N contra les violències masclistes

Publicat el 15/11/2018

Com cada tercer dilluns de mes, el proper 19 de novembre ens concentrarem a les 20h a Sant Jaume contra les violències de gènere i en homenatge a les 87 i nenes dones assassinades en aquest 2018. La concentració serà co-organitzada per l'Associació Helia, que visibilitzarà una mostra de l'exposició "(+) Dones Supervivents", sobre les diverses formes i àmbits que prenen les violències masclistes.

Us hi esperem a totes!

Comparteixo

XIV Fòrum contra les violències de gènere. Programa i inscripcions obertes!!!

Publicat el 26/10/2018

Un any més, arriba el Fòrum contra les violències de gènere!

La XIV edició, que tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de novembre a l'Espai Francesca Bonnemaison, arriba carregada de temes interessants per l'abordatge de les violències masclistes, sota el lema Fem caure el patriarcat!

Al peu podeu consultar el programa detallat!

No perdeu l'oportunitat de participar al Fòrum i reserveu la vostra plaça omplint el formulari d'inscripció!

 

Comparteixo

El XIV Fòrum contra les Violències de Gènere s’acosta i necessitem voluntàries i voluntaris!

Publicat el 26/10/2018

Un esdeveniment de les dimensions del Fòrum requereix, any rere any, de tot l’entusiasme i suport logístic de voluntàries i voluntaris. És per això que fem una crida a totes aquelles persones que ens puguin fer un cop de mà durant els dies 8, 9 i 10 de novembre, en l’acompanyament a públic i ponents, la relatoria de les diferents taules i conferències, l'enregistrament de les diferents activitats a través de fotografies i vídeos i el suport a l’organització.

Comparteixo

Concurs per l'eradicació de la violència masclista "Només Si és Si!"

Publicat el 26/10/2018

Arrenca la XIV edició del Concurs per a l'eradicació de la violència masclista: NOMÉS SI ÉS SI, amb l’objectiu de visibilitzar com dones, lesbianes i trans ens apoderem dels nostres cossos i de les nostres sexualitats. Aquesta convocatòria pretén mostrar quines estratègies teixim davant de la reiterada vulneració dels nostres drets, com dia rere dia reivindiquem el plaer, el desig, l’autocura i la llibertat com a pilars de les nostres relacions afectives.

Comparteixo

La propera Trobada de la XAJI serà el 9 de Novembre en el marc del XIV Fòrum contra les violències de gènere.

Publicat el 26/10/2018

El proper 9 de Novembre de 9h a 14h tindrà lloc la 7ena Trobada de la XAJI a l’espai Francesca Bonnemaison. Com ja sabeu la Xarxa Activa de Joves per la Igualtat és un dels projectes socioeducatius de l’àrea de prevenció que pretén capacitar a nois i noies per a poder esdevenir agents de canvi al seu context proper, durant cada curs escolar es realitzen dues trobades per a que l’alumnat que configura la XAJI pugui compartir un espai d’intercanvi i poder fer xarxa en la seva tasca preventiva.

Comparteixo

Gira de l'Organització Femenina Popular a Catalunya

Publicat el 26/10/2018

La Plataforma Unitària contra les Violència de Gènere i la OFP vénen avançant un treball continu per enfortir la participació i el lideratge de les dones en temes relacionats amb construcció de pau a Colòmbia.

María Cristina Obregón ha estat la representant de l'Organització Femenina Popular (OFP), designada per realitzar una gira per Catalunya caracteritzada per l'intercanvi d'experiències, la sensibilització davant l'actual context polític colombià i la incidència institucional.

Comparteixo