Vés al contingut

20-S, vam declarar l’emergència feminista a Barcelona i arreu de Catalunya!

Publicat el 18/09/2019

Seguint el fil de la convocatòria estatal llançada, originalment, per l’Assemblea Feminista d’Alacant i que s’ha estès arreu, des de la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere, ens unim al clam i declarem l’ #EmergènciaFeminista també a Barcelona, convocant una concentració nocturna divendres 20 de setembre a les 20h a la plaça Universitat.

Després de l’estiu de barbàrie que hem viscut, el pitjor en més d’una dècada, amb 13 feminicidis únicament durant el mes de juliol, violacions grupals en augment i el mateix dia que assassinen 3 dones de la mateixa família a Galícia, considerem que no podem esperar al 25 de novembre per conquerir els carrers i la nit.

L’èxit dels últims anys, la lluita pel dret a l’avortament, aconseguir el Pacto de Estado contra les violències de gènere, les vagues feministes del 8M de 2018 i 2019, ens marquen el camí. Juntes som més fortes. La nostra unitat és vital per avançar en la emancipació de les dones.

Sabem que som diverses social, cultural, ètnica, ideològica i socialment. Sabem que hi ha una gran diversitat de feminismes. Però també sabem que la unitat en la lluita és la que ens fa més fortes. La unitat basada en el que és fonamental i que tenim en comú: Aconseguir els drets reals de les dones fent caure al patriarcat. Aconseguir la llibertat de les dones a una vida sense violència masclista.

Declarem l’emergència feminista a Barcelona i arreu de Catalunya!

Us animem a totes a participar a la concentració de llums a la Plaça de la Universitat de Barcelona el proper 20 de setembre a les 20h

 

Arxius adjunts
Adjunt Size
comunicat plataforma_0.pdf 113.38 KB

Àlbum de fotografies

Comparteixo