Vés al contingut

El projecte “Paz y justicia económica para las mujeres víctimas del conflicto armado” busca contribuir a la pau i justícia econòmica de les dones a les ciutats colombianes de Barrancabermeja i San Pablo, on el conflicte armat ha tingut un impacte molt elevat. Els objectius són fomentar els principis d’economia social i feminista, enfortir la emprenedoria i les oportunitats laborals  i financeres de les dones productores i promoure l’apoderament social i econòmic i l’emancipació.

El projecte, finançat pel Programa de Cooperación para la Justicia Global de l’Ajuntament de Barcelona, pretén augmentar la participació igualitària de les dones en el mercat laboral, i que aquesta participació es doni en les condicions de dignitat necessàries per permetre un enfocament feminista de la comunitat, el territori i la responsabilitat i respecte mediambiental, lluny de les lògiques capitalistes.

Juntament amb l’Organización Femenina Popular (OFP), entitat sòcia en el projecte, en agrupació amb la Almena Cooperativa Feminista, es treballarà per institucionalitzar les polítiques publiques d’economia social i feminista per millorar la justícia econòmica de les dones. 

Comparteixo