Vés al contingut

6a edició de la formació oficial per al professorat

Publicat el 29/05/2023

Des de la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere i InteRed, posem en marxa la 6a edició de la formació oficial per al professorat de Catalunya amb la homologació del Departament d’Ensenyament.

L'objectiu de la formació és oferir eines per poder posar en marxa intervencions socioeducatives per a la detecció i eradicació de violències masclistes als centres educatius de secundària. Es promou doncs que els centres esdevinguin espais d'educació, acompanyament i apoderament de joves amb la finalitat que es converteixin en actors de transformació i canvi. Un procés que requereix, alhora, referents adults dins dels centres que puguin acompanyar l'alumnat en el seu aprenentatge i construcció com Agents d'Igualtat.

Aquesta iniciativa forma part del Programa Joves i Comunitats mobilitzades per una vida lliure de violències masclistes, emmarcat en la convocatòria de subvencions presentades per ONGD, universitats públiques i centres de recerca per a la transformació social de Catalunya, amb un Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans (EGiBDH).  

  • Curs: Estratègies participatives d’intervenció per a l’acompanyament a joves en la mobilització social a favor de viure una vida lliure de violències masclistes.
  • Format: En línia.
  • Metodologia: 30h de formació amb recursos formatius especialitzats (Plataforma Digital), 2 sessions en línia de 2h dinamitzades per compartir experiències, conèixer el grup i presentar els treballs (Zoom).
  • Calendari:
    Del 26 de juny al 14 de juliol: s'obren els 8 mòduls on l’alumnat realitza els exercicis de manera autònoma amb l’acompanyament de la tutora.
    26 de juny: sessió de presentació.
    14 de juliol: sessió de tancament.

Per a més informació: gbonsomsplataforma@violenciadegenere.org 

Places limitades, inscripcions obertes fins el 16 de juny

Comparteixo