Vés al contingut

8 maig nova sessió informativa -on line-  #Intervenció Artística per denunciar els feminicidis

Publicat el 25/04/2023

🔴 Com hem anat explicant en els diferents documents i espais, el concurs s'adreça a persones artistes amb experiència en instal·lacions artístiques que vulguin deixar constància de la seva obra a un espai de referència en la lluita contra els feminicidis de la ciutat de Barcelona i que acreditin experiència en aquest tipus d'art urbà.
🔴 Les propostes es poden presentar de manera individual o col·lectiva. I cal que mínim una de les artistes estigui empadronada a la ciutat de Barcelona.
🟣 L'objectiu d'aquesta sessió informativa és poder compartir i aclarir els diferents dubtes que puguin sorgir de la proposta, però sobretot els processos realitzats fins ara i les diferents fases de construcció de la proposta.
🔴 És important tenir clar que el contingut de la instal·lació artística ha de representar, des d'una mirada d'art-denúncia, les víctimes de feminicidis. Els pilars de l'elaboració artística s'han de sustentar en: la memòria, la denúncia, l'homenatge i l'esperança. Les propostes han de ser originals i adaptades a la temàtica establerta.

NOVA SESSIÓ INFORMATIVA: 
🟣 DATA:  DIlluns 8 de maig
🟣 HORA: a les 17h
🟣 Omple formulari inscripció a la sessió informativa:

FORMULARI INSCRIPCIÓ A LA SESSIÓ INFORMATIVA - ZOOM


▪️ Porta els teus dubtes acollirem les propostes per fer d'aquest procés un espai respectuós i amable amb el treball artístic.

🔴 Si necessites contacta via whatsapp al  654 01 24 69

 

Comparteixo