Vés al contingut

Apunta't al curs online: "Violencia Sexual desde una Perspectiva Jurídica. Conceptos, marco jurídico internacional y el papel del Estado en su abordaje"

Publicat el 12/04/2019

Conjuntament amb Feminicidio.net, oferim el curs online de 70 hores "Violencia Sexual desde una Perspectiva Jurídica. Conceptos, marco jurídico internacional y el papel del Estado en su abordaje", que començarà el 30 d'abril fins el 14 de juny, i abordarà la protecció i desprotecció contra les violències sexuals en l'àmbit mundial i les obligacions i eines de l'Estat envers el seu abordatge.

El curs està coordinat per María del Mar Daza Bonachela, doctora en Dret, criminòloga i analista jurídica a Feminicidio.net, a més de formadora en Victimologia i Violència de Gènere.

La formació online, que s'ofereix amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, disposa de 50 places i és totalment gratuït amb inscripció prèvia, que podeu realitzar a través de l'enllaç següent:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdy1ck5r9zgH_WO6l3p6QIhf9QQ78Si3wz2zzmx4qL15IogWw/viewform?usp=sf_link 

Trobareu més informació als díptics adjunts. Si teniu dubtes, us podeu dirigir a sensibilitzacio@violenciadegenere.org.

Arxius adjunts
Adjunt Size
Díptic CAT 6.45 MB
Díptic Caste 6.54 MB

Comparteixo