Vés al contingut

Aquest 25N per què dius #ShaAcabat?

Publicat el 20/11/2023

Companyes feministes, volem reforçar la participació a la manifestació d'aquest proper 25N dia internacional per l’eliminació de la violència contra les dones i les nenes. És per això que prèviament llancem la campanya per visibilitzar el lema #ShaAcabat.

Aquesta setmana, del 10 al 25 de novembre, obrim un espai a les xarxes socials per interpel·lar i recollir la vostra veu, els vostres missatges i imatges contra les violències de gènere. Us animem a expressar les vostres demandes i reivindicacions com a entitats, professionals, voluntàries i ciutadania.

Des de la Plataforma també direm la nostra, i anirem llançant píndoles amb els motius pels quals cridem #ShaAcabat!

  • Perquè volem papers i drets per totes sortim al carrer per derogar la llei d'estrangeria.
  • Per què volem tenir dret a una sexualitat lliure i plena i a unes maternitats escollides, defensem la llibertat sexual, l'educació sexo-afectiva i l'accés públic i segur a l'avortament.
  • Perquè volem vides dignes i dignes de ser viscudes lluitem contra la precarietat.
  • Perquè no hi ha un altre planeta on viure, aturem l'emergència climàtica.
  • Perquè no podem renunciar a la llibertat, a trobar-nos i organitzar-nos.  Lluitem plegades contra les polítiques que ens empobreixen i els abusos de poder institucional
  • Volem enderrocar el sistema capitalista, heteropatriarcal, militarista, racista i colonial, amb l'objectiu de construir una societat on viure lliures de violències masclistes i amb vides dignes.

I vosaltres per què dieu s'ha acabat? Envieu-nos els vostres missatges i els compartirem per fer-ne ressò.

Juntes diem s'ha acabat i prou violències masclistes! Teixim #AliancesFeministes perquè som moltes i som al costat bo de la història.

Àlbum de fotografies