Vés al contingut

Arriba la 15ena edició del Concurs per l'Erradicació de la Violència Masclista!

Publicat el 07/10/2019

Enguany llancem la 15ena edició del CONCURS PER L’ERADICACIÓ DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA, que organitzem amb la col·laboració del Casal de Joves Palau Alòs, sota el lema "Volem créixer sense violència, el feminisme és el futur!", que té l’objectiu de visibilitzar i escoltar les veus del jovent, aprofitant les respostes col·lectives i l’organització feminista que les i els  joves generen davant les agressions masclistes.

L’edició d’enguany vol evidenciar que, malgrat visquem en una societat heteropatriacal, capitalista, racista i colonial on s’exalta constantment la cultura de diverses violències masclistes; nosaltres posem al centre el plaer i la llibertat, i responem col·lectivament reafirmant que les regles i límits els posem nosaltres, que una agressió és un abús de poder, no és un malentès ni un conflicte; per tant RES justifica una agressió i no podem permetre cap comportament que perpetuï les violències de gènere. Així doncs, convidem a les persones joves a participar al concurs, amb una obra artística de categoria lliure on es comparteixin i es visibilitzin estratègies juvenils per fer front a les violències masclistes. 

Podeu presentar les obres a través d'aquets formulari fins el 8 de desembre inclòs.

Podeu consultar les bases del concurs al final d'aquesta notícia.

El lliurament de premis se celebrarà el dijous 12 de desembre a les 10:00, al Casal de Joves Palau Alòs (Carrer de Sant Pere Més Baix, 55. Barcelona) i les obres estaran exposades al Casal del dia 9 al 16 de desembre, ambdós inclosos.

Animeu-vos a participar!

 

Arxius adjunts
Adjunt Size
Bases Concurs 2019_1.pdf 159.26 KB

Comparteixo