Vés al contingut

Avança el projecte europeu "Active Youth Network for Equality"

Publicat el 26/01/2023

Avui hem assistit a la reunió de partenariat del projecte europeu "Active Youth Network for Equality". Una iniciativa amb la XAJI per lluitar contra la discriminació de gènere i la violència masclista a les escoles, amb l'objectiu de contribuir a la prevenció de la violència i la detecció de patrons abusius dins de les escoles implicades, possibilitant el canvi social en relació a valors, actituds, models relacionals igualitaris, dialògics, no discriminatoris i amb una perspectiva de gènere.

Durant la trobada hem intercanviat les accions desenvolupades al primer trimestre i hem dissenyat les que iniciarem en els propers mesos. Així, ben aviat posarem en marxa una formació per a professorat específic en masculinitats i accions de sensibilització comunitària, i el mes de maig farem una trobada d'intercanvi a la ciutat de Porto.

El projecte rep el suport de la Comissió Europea, l'Associació Conexus i l'Associação Plano i. El marc d'acció de la iniciativa es centra en acompanyar i formar joves a les escoles de Catalunya (Espanya) i Porto (Portugal) perquè esdevinguin agents de canvi per a la igualtat de gènere i Prevenció de VAW, centrant-se especialment en les models positius de masculinitat i el seu impacte en els seus companys, companyes i comunitats.

Consulteu-ne tota la informació.

Comparteixo