Vés al contingut

Busquem Consultoria de Comunicació per a programa de Coeducació

Publicat el 13/09/2023

La Plataforma i InteRed busquem una entitat de comunicació crítica que ens acompanyi durant el procés de comunicació del programa Joves i comunitats per la Coeducació Transformadora, finançat per l'Agència Cataana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD).

Les propostes hauran d’incloure una proposta comunicativa detallada de les principals accions a desenvolupar, amb pressupost i cronograma, que com a mínim han d’incloure: elaboració del pla de comunicació (en coordinació amb InteRed i la Plataforma), estratègia de xarxes socials, cartells d’accions, generació de continguts web i xarxes socials, elaboració d’articles, notes de premsa pels dies d (25N, 8M i 17M), etc. A més, aquesta proposta s’ha d’acompanyar de l’experiència acreditada, currículum o dossier d’entitat.  

Segons els temps previstos de la proposta, el servei s’iniciarà durant el mes d’octubre de 2023 i fins a la finalització del programa, el 28 de febrer de 2026. 

El pressupost previst per al servei de comunicació no superarà els 20.000 euros (tots els impostos i retencions incloses), quantitat que inclou els honoraris professionals i les despeses de mobilitat, allotjament, manutenció, materials audiovisuals, equipaments, així com qualsevol altra despesa en la qual pugui incórrer les persones encarregades del servei de comunicació.

El termini per a la recepció de les propostes de comunicació finalitza el 24 de setembre de 2023. Durant els següents 5 dies es contactarà amb els equips candidats seleccionats i se'ls  comunicarà el resultat del procés de selecció. 

Les candidatures d'equips i propostes comunicatives i econòmiques hauran d'enviar-se electrònicament, en idioma català, indicant a l’assumpte “Comunicació PR/ACCD23/IR_PUCVG” 

Més informació als Termes de referència sobre la consultoria.

Arxius adjunts
Adjunt Size
TdR 975.17 KB

Comparteixo