Vés al contingut

Comença la campanya #QuerermeEsPoder

Publicat el 13/03/2023

Aquesta setmana arrenca #QuerermeEsPoder, una campanya de prevenció del feminicidi que tindrà lloc durant tot el mes de març. L'acció forma part del projecte de l'Observatori de Feminicidis per la protecció, exigibilitat, apoderament i garantia del dret humà a la vida de les dones a Colòmbia. Una iniciativa de la Plataforma, Feminicidio.net, Organización Femenina Popular, Red Feminista Antimilitarista i Humanas Colombia, amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i la Generalitat de Catalunya.

"Cada tiempo es nuestro tiempo"

La campanya va arrencar amb el vídeo "Cada tiempo es nuestro tiempo" al voltant del 8M, Dia Internacional de les Dones Treballadores. Un recull de les experiències de dones, lluitadores i rebels, que des de diversos indrets del món van defensar el dret a una vida digna i lliure. Una peça per commemorar la història col·lectiva que hem construït i construirem les dones, juntes en la nostra diversitat.

 

"Cuando una puerta se cierra, muchas se abren"

L'espot oficial de #QuerermeEsPoder proposa que les dones recuperem la intuició, la força interior i la capacitat de decidir per protegir les nostres vides, i defensa l'amor propi i el desig d'estar vives com emocions poderoses que des de l'interior ens donen coratge per actuar en defensa de nosaltres mateixes. Obrir la porta i tancar-la darrere teu per resguardar-te, un impuls vital amb el que totes podem connectar perquè la nostra vida pot més.

No us perdeu els continguts que anirem publicant les properes setmanes a través de les xarxes socials de #QuerermeEsPoder, la Plataforma i les organitzacions catalanes i colombianes amb qui treballem colze a colze en aquest projecte. No us oblideu de compartir-ho arreu, molt especialment amb les dones del vostre entorn que es troben en relacions on hi pot haver risc de feminicidi.

<<El contingut d'aquesta campanya és responsabilitat exclusiva de les entitats col·laboradores, i no reflecteix necessàriament l'opinió de l'ACCD.>>

Comparteixo