Vés al contingut

Comencem les formacions i intercanvi del projecte Juntanza

Publicat el 21/04/2023

Comencem els cicles formatius i d’intercanvi entre la Corporación Amiga Joven de Medellín i l’Associació d'Assistència a Dones Agredides Sexualment (Aadas), entitat especialitzada en la prevenció i erradicació de violències sexuals de Barcelona.

El primer cicle es dirigeix a companyes professionals psicosocials d'Amiga Joven i altres entitats socials de Medellín, on estem treballant en l'abordatge i l'acompanyament de supervivents de violències sexuals. El segon cicle, es dirigirà a les joves de la Red Sorora, i s'enfocarà en la detecció, sensibilització i transformació respecte als mites i actituds que envolten les violències sexuals.

El projecte Juntanza por el derecho a la paz, a la ciudad y a una vida libre de violencias para mujeres y niñas de Medellín, és una iniciativa que busca contribuir a l'augment de capacitats de participació i incidència sociopolítica de dones joves a la ciutat de Medellín, per a la prevenció de violències de gènere, particularment violències sexuals a l'espai públic i domèstic. Amb el suport del Programa de Cooperació per la Justícia Global de l’Ajuntament de Barcelona.

Comparteixo