Vés al contingut

Concentració dilluns 15 de juliol contra les violències masclistes i en homenatge a les víctimes de feminicidis

Publicat el 05/07/2019

Arriba l'estiu... però ni la violència masclista, ni els feminicidis s'aturen. Si aquesta setmana, la notícia ha estat el judici als als violadors d'una jove de Manresa -i la revictimització de la noia supervivent per part d'alguns mitjans- hem de lamentar, també, que la xifra de feminicis a l'Estat Espanyol només en el que portem de 2019 ja ascendeix a 47 dones i nenes, tal com recull Feminicidio.net Tot plegat, posa de nou de relleu la urgència de generar una mobilització social, política i institucional que posi fre als feminicidis i als assessinats de dones i nenes.

Com cada tercer dilluns de mes, hi volem contribuir convocant una concentració el proper 15 de juliol a les 20h a la plaça Sant Jaume, per cridar que n'estem fartes de les violències de gènere i en homenatge a les seves víctimes i supervivents.

Aquest juliol, les coorganitzadores de la concentració seran les companyes de l'Associació de dones Ca l'Aurèlia. Després de l'habitual minut de silenci, ens acompanyaran Las Niñas Perdidas (IdaDeOia i Xènia Ney, acompanyades per DJ Casqui) i finalitzarem l'acte amb la lectura del manifest el·laborat per les dones de l'Associació. 

Aquí podreu veure l'esdeveniment de Facebook: https://www.facebook.com/events/2503230513042157/

Ara més que mai, la presència del feminisme al carrer és imprescindible per aturar la violència masclista!

Us hi esperem!

Comparteixo