Vés al contingut

CONCENTRACIÓ "Prou Feminicidis"

Publicat el 12/05/2021

Ens estan assassinant!

El passat dilluns 17 de maig ens vam trobar de nou a la plaça Sant Jaume de Barcelona per mobilitzar-nos en la concentració mensual per denunciar les violències masclistes i els feminicidis. 

En commemoració del Dia d'Acció per la salut de les dones el proper 28 de maig, la Xarxa de Dones per la Salut va acompanyar en aquesta protesta, recordant com, la manca de perspectiva de gènere en la sanitat, esdevé en situacions de violència cap a les dones. Podeu veure aquí el text que van llegir a la plaça per denunciar les violències contra les dones en el terreny de la salut. Des d'aquí volem mostrar el nostra agraïment a les companyes que van participar a la concentració i a les organitzacion que formen part de la xarxa per la seva aportació. 

Després de la concentració, vam marxar plegades cap al Palau de Justícia  per denunciar la violència vicaria, unint-nos a les mobilitzacions a nivell estatal, que va convocar a diferents ciutats de manera simultània el Consejo Nacional de Mujeres Resilientes de a Violencia de género.

Arxius adjunts

Àlbum de fotografies

Comparteixo