Vés al contingut

Contra la violència masclista i vicària!

Publicat el 16/04/2024

Ahir, davant del repunt d'assassinats per violència masclista i vicària a l'Estat, vam aplegar-nos a la concentració Prou Feminicidis. Com fem cada tercer dilluns de mes des de 2006, vam sortir a la Plaça Sant Jaume per denunciar que estan matant les nostres mares, germanes, amigues, veïnes, companyes.

Aquesta vegada hem organitzat la trobada amb la Furia Mexicana, una col·lectiva formada per dones migrants, majoritàriament mexicanes, compromeses en la lluita per una societat lliure de patriarcat que s'organitzen per denunciar, repudiar i protestar contra la violència masclista. Amb elles i al costat de totes les assistents vam humanitzar les xifres de feminicidis anomenant les dones assassinades i compartint la seva història. La posada en escena amb les nines de la Furia, les sabates vermelles de la Plataforma i les falques de Masta Quba va permetre visibilitzar la realitat de violències masclistes a la que estem sotmeses.

Juntes vam llegir un manifest per deixar clar que no volem continuar sent un subjecte oprimit, subordinat, explotat, una diana on es claven les violències masclistes com a fletxes. Volem acabar amb les agressions, l'assetjament, els abusos i els feminicidis que provoca el sistema patriarcal en aliança amb el capitalisme i el colonialisme. Sabem que per fer front a aquesta realitat cal que ens organitzem, que treballem per prevenir, sensibilitzar i abordar les violències masclistes, i que cridem arreu per deixar de normalitzar que ens estan matant dia a dia.

Arxius adjunts
Adjunt Size
Manifest Plataforma 104.43 KB

Àlbum de fotografies

Comparteixo