Vés al contingut

Dia Internacional de les Famílies, contacontes infantil "El lleó lluminós"

Publicat el 07/05/2021

Segons l'OMS, un de cada cinc menors pateix abús sexual abans dels 17 anys, de les quals el 72% son nenes. Un informe de l'Associació de Juristes Themis de 2020, determina que el 74% d'aquests abusos es dona dins de l'àmbit familiar. 

El Dia Internacional de les Famílies, pot ser una oportunitat per prendre consciència de la importància de la família en la prevenció dels abusos sexuals infantils.

Per això des de la Plataforma i ApoderArt us proposem l’activitat "El lleó lluminós", contacontes i guia pedagògica dirigida a famílies, amb criatures de 6 a 12 anys, com a eina d'educació afectiva i sexual infantil. 

Divendres 14 de maig a les 17:30h a la Biblioteca Francesca Bonnemaison*

*Aforament limitat, mascareta i distància social obligatòries. 

“El lleó lluminós” és un conte per a l'educació afectiva-sexual infantil on descobrirem un lloc màgic ple de llums que amaga una gran ombra. El perill de vegades pot estar a prop i per protegir la infància i innocència dels més estimats, els silencis i els tabús no són la millor opció, hem de proporcionar eines per a reconèixer i animar a comunicar a les persones de confiança allò que se surt de la normalitat.

Comparteixo