Vés al contingut

Difonem la tasca de la XAJI al món!

Publicat el 19/02/2024

Després de mesos treballant des de la Xarxa Activa de Jovent per la Igualtat (XAJI), estem molt contentes d'explicar-vos que posem en marxa una campanya de comunicació per compartir les accions i iniciatives que desenvolupem a Catalunya i Portugal. Des d'ara i fins el mes de maig, volem explicar al món la gran tasca de la XAJI, reconèixer el paper de les persones joves en la lluita per la igualtat, i molt especialment volem reivindicar la presència i responsabilitat dels homes joves com a agents de canvi al costat del moviment feminista.

Amb voluntat de fer incidència internacional, la campanya farà difusió de la nova web de la XAJI, de diversos materials multimèdia i moltes coses més. Per poder construir la proposta de forma col·lectiva i assolir un impacte a gran escala, hem planificat una metodologia participativa i creativa amb la implicació de La Clara Comunicació i les entitats que formem part del projecte. En aquest procés hi han participat més de 350 joves de la XAJI en territori català i portuguès que han aportat els seus coneixements i perspectives.

L'activitat forma part del projecte Active Youth Network for Equality: promoting the role of youth and role model men for VAW prevention and gender equalityque promou la lluita contra la violència masclista a les escoles. El seu objectiu és contribuir a la prevenció de la violència i la deteció de patrons abusius als centres implicats, possibilitant el canvi social en relació a valores, actituds, models relacionals igualitaris i dialògica no discriminatoria i amb perspectiva de gènere. Amb organització de la PlataformaConexus i l'Associação Plano i de Portugal, i el suport del programa DAPHNE de la Unió Europea.

Comparteixo