Vés al contingut

Dilluns 18 de gener: concentració contra les violències masclistes i els feminicidis

Publicat el 12/01/2021

Els feminicidis: la punta de l'iceberg de les violències masclistes. 

Amb aquest manifest, de posicionament clar i contundent en contra de les violències masclistes, escrit per les voluntàries de la Plataforma, vam obrir la concentració del passat 18 de gener, en que ens trobàvem per recordar les 3 dones assassinades des de la passada trobada.

La Júlia Badal, poetessa i voluntària de la Plataforma des de fa més de 10 anys, va recitar dos poemes de denúncia de les violències masclistes que van posar la nota emotiva a l'acte, Prou d'en Salvador Riera, guardonat en l'edició 2016 del Concurs per l'erradicació de les violències masclistes, i Dama, escrit per la mateixa Júlia Badal (es poden llegir els poemes a la galeria de fotografies d'aquesta publicació).

I amb aquest recital, vam arribar al moment més impactant, l'homenatge a les tres dones assassinades des de la darrera concentració, recordades a través de tres parells de sabates vermelles i un minut de silenci. 

Mentre ens continuin assassinant pel sol fet de ser dones, sortirem a la plaça Sant Jaume el tercer dilluns de cada mes per reclamar que ens volem vives! Ni una menys!

Volem agrair a les persones que han demostrat el seu rebuig davant les violències masclistes, participant de la concnetració i seguint-nos a través de les xarxes socials. 

Podeu veure el vídeo complert de l'acte al nostre perfil d'Instagram clicant aquí. 

 

Arxius adjunts

Àlbum de fotografies

Comparteixo