Vés al contingut

El 15 de juny, ens vam retrobar a Sant Jaume amb les Dones de Blanc

Publicat el 05/06/2020

El 15 de juny, vam poder tornar a sortir a la plaça Sant Jaume després de tres mesos havent de trobar-nos de manera virtual per l'acte reivindictiu del tercer dilluns de mes, a causa de la crisi per la Covid-19. 

Les Dones de Blanc ens van transmetre la seva emoció, elles mai ens deixen indiferents. Amb la seva expressió corporal van denunciar els feminicidis i les violències masclistes en la primera trobada presencial després del confinament

Montserrat Vilà, presidenta de la Plataforma, va llegir un text per denunciar que durant la Covid-19 la violència masclista no s'ha aturat, ens han continuat agredint i assassinant. 

A més, només fa uns dies varem rebre amb ràbia i tristor la notícia del tancament del projecte de Tamaia, Viure sense violència, i per això la mateixa presidenta va tenir unes paraules de suport i agraïment per les companyes que ens han acompanyat durant tants d'anys en aquesta lluita. Podeu llegir el text al document adjunt. 

Mentre hi hagi una sola dona assassinada, ens continuarem concentrant a la plaça Sant Jaume el tercer dilluns de caada mes, per cridar ben fort que ENS VOLEM VIVES I LLIURES!

PROU FEMINICIDIS!
NI UNA MENYS!

Arxius adjunts
Adjunt Size
Discurs i comiat a Tamaia 128.71 KB

Àlbum de fotografies

Comparteixo