Vés al contingut

El crit dels i les joves de la XAJI durant el curs 2020-2021

Publicat el 20/07/2021

Tanquem el curs 2020-2021 de la XAJI, Xaxra Activa de Joventut per la Igualtat!

La XAJI funciona com un altaveu on els i les joves participants tenen una eina amb la qual poder transmetre al món les seves reivindicacions en pro de la igualtat i l’erradicació de les violències masclistes treballats durant el curs als seus instituts.

És per això que tenim un missatge per transmetre:

Juntes fem Xarxa! va ser el lema de la Trobada General de la XAJI, una autèntica festa de fi de curs virtual, on a partir de dinàmiques de participació innovadores i en línia, el jovent van pensar en dos missatges per compartir.

I com que una imatge val més que mil paraules, us deixem uns vídeos creats pel grup XAJI arrel d'aquesta trobada: 

Què és la XAJI?

 

Juntes fem xarxa

 

Des de la PUCVG també tenim un missatge per transmetre: GRÀCIES!

GRÀCIES als i les joves, i al personal docent dels instituts participants: INS Vázquez Montalbán, INS San Gabriel, (Sant Adrià del Besòs); INS Bernat metge, INS Moisès Broggi, INS Maria Espinalt, (Sant Martí) i INS Francesc Macià, INS Miquel Martí i Pol, INS Joan Miró, INS Esteve Terradas, INS Maria Aurèlia Capmany i INS Neus Català (Cornellà de Llobregat).

GRÀCIES a professionals i tècniques dels ajuntaments on implementem el projecte: Cornellà de Llobregat, Sant Adrià del Besòs i Sant Martí (Barcelona)

GRÀCIES a les entitats expertes coordinadores que doten de contingut a la XAJI: Gogara, Gredidona, Luciferases, Cúrcuma, ApoderART, Fundació Aroa, Col·lectiu Punt 6, Homes Igualitaris i Centre d'Estudis Africans i Interculturals CEAI.

 

Tanquem les aules del curs 2020-2021 amb la participació de 94 joves de 6 centres de Cornellà de Llobregat, 46 joves de 2 centres de Sant Adrià del Besòs i 50 joves de 3 centres de Sant Martí.

Us desitgem unes molt bones vacances i ens veiem al setembre amb noves sorpreses i il·lusions per compartir!

Comparteixo