Vés al contingut

El grup de dones adolescents i joves de l'ADA, finalitzen dos dels mòduls formatius!

Publicat el 20/05/2021

El passat mes d’abril vam iniciar una aventura formativa apoderadora amb un grup de 15 dones joves de la província de Barcelona.

L’excusa és l’aprenentatge de competències TIC i la certificació ACTIC, però darrera d’aquesta proposta  hi ha un procés d’enfortiment personal, indispensable pel moment en el que estan de cerca de feina i d'oportunitats.

La intenció del projecte ADA és generar experiències de vida que siguin significatives, fer tribu creant  vincles de suport mutu i que perdurin en el temps, i l’aprenentatge de competències transversals que possibilitin una millora d’habilitats a l’hora d’incorporar-se al mercat laboral.

Darrera de la vida de cadascuna de les dones, adolescents i joves de l’ADA, hi ha una experiència de superació i resiliència, però que a l’hora d’abordar la cerca laboral en aquestst temps que corren, afloren justament mecanismes que inhibeixen aquest potencial.

A l’ADA el que fem és visibilitzar tots aquests punts forts, anclar-los  i deixar pas a noves possibilitats, oportunitats i reptes.

En aquesta proposta, la implicació dels diferents recursos que atenen les dones, gestionats per entitats arrelades al municipi, com els serveis propis de l’administració, son  clau per l’èxit , ja que aquest entramat de persones i oportunitats permeten  ampliar les  possibilitats d’èxit  tant col·lectives com individuals.

La seu i punt de trobada i connexió per l’ADA és l’Escola de la Dona, un espai respectuós i lliure on aquestes dones joves comencen a referenciar a la ciutat.

Voleu saber-ne més de l’ADA?

#AjuntamentdeBarcelona

#DibaIgualtat

#ObraSocialLaCaixa

#Andròmines