Vés al contingut

En record de la dona de blanc Griselda Fillat

Publicat el 19/06/2024

Avui retem homenatge a la Griselda Fillat, una de les membres de Dones de blanc, que va morir el passat 16 de juny a causa d'una malaltia. Volem recordar la seva implicació i entrega al grup d’expressió corporal, compromès des de fa vint-i-dos anys en la lluita per a erradicar les violències masclistes. Una aportació més dins del moviment feminista, que es construeix amb cadascuna de les nostres accions per fer visibles les denúncies i propostes col·lectives i estendre-les arreu.

Companya, has estat una dona de blanc valenta, compromesa, amb força i empenta; fins i tot en els moments on estaves més delicada de salut. Has estat una referent i has mostrat el teu rebuig a la violència de gènere amb el cos, amb l'ànima i amb la veu. La teva veu ferma, dolça i contundent alhora, solemne i respectuosa ha llegit molts dels noms de dones que hem homenatjat, ajudant a conscienciar una mica més la nostra societat. Per tot això, gràcies. Sempre seràs una Dona de blanc, sempre estaràs en els nostres cors.

Enviem el nostre condol al l'entorn i família de la Griselda. Des d'aquí continuarem lluitant per assolir els seus somnis, que són els nostres: construir un món més just per a totes, on no hi càpiga cap forma de desigualtat, discriminació i violència.

Comparteixo