Vés al contingut

Iniciem el treball de construcció del XVI FÒRUM contra les violències de gènere

Publicat el 16/04/2020

El Fòrum contra les violències de gènere són unes jornades que organitza la Plataforma des de fa més de 15 anys i que tenen com a finalitat contribuir, des de l’execució d’una estratègia integral, a la sensibilització i la prevenció de la violència masclista. És un espai de trobada i de reflexió ciutadana sobre aquelles qüestions d’actualitat al voltant de la lluita contra les violències de gènere. 

El Fòrum pretén nodrir-se de totes les mirades i des de tots els àmbits, per generae un espai de formació i d’intercanvi a tots els nivells tant local com internacional i intergeneracional, és per això que existeixen espais de reflexió i aprenentatge amb expertes internacionals i locals amb la ciutadania en general. 

Malgrat la situació d’incertesa i d’angoixa que estem vivint, el passat 2 d’abril es va reunir el Grup de Treball format per persones voluntàries, entitats, persones expertes, Junta directiva i equip tècnic de la PUCVG per iniciar el treball col·lectiu de construcció del XVI Fòrum que celebrarem els dies 5, 6, i 7 de Novembre de 2020 a l’Espai Francesca Bonemaisson, ara més que mai cal seguir i fer visibles les diferents situacions injustes que vulneren els drets de les dones a viure sense violència. 

Si vols participar en el procés, escriu a plataforma@violenciadegenere.org i t'afegirem al mailing amb les instruccions per participar.

Propera reunió: dijous 30 d'abril a les 18h a través de la platforma Jitsi

Volem construir un Fòrum ben plural on totes les veus estiguin representades i se sentin acollides.

T'hi apuntes?

ESTEM JUNTES, ESTEM FORTES I SEGUIM!!!! 

Comparteixo