Vés al contingut

Ja podeu enviar propostes d’activitats a la Festa de l’Associa’t

Publicat el 21/06/2024

S'apropa la Festa de l’Associa’t 2024 i ens agradaria molt comptar amb vosaltres. L'esdeveniment, coproduït per Torre Jussana i el Servei d’Acció Comunitària amb col·laboració de la Plataforma, es proposa donar a conèixer el teixit associatiu de Barcelona durant les festes de la Mercè, els dies 21, 22 i 24 de setembre. Per fer-ho, ens facilita diferents espais de la ciutat a les entitats perquè organitzem activitats que apropin la nostra realitat a la ciutadania.

Si voleu participar-hi, teniu prioritat les associacions composades per dones, del col·lectiu LGTBI, persones amb discapacitats i associacions d’infants i joves. Un requisit que es va aprovar amb la Llei de Foment de l’Associacionisme el desembre de 2023. Ens podeu fer arribar les vostres propostes d’activitats, del 6 al 30 de juny, pels següents canals:

  1. Formulari online per a poder participar en el Parc de la Ciutadella. Propostes d’activitats participatives que tenen lloc als diferents espais i carpes.
  2. Formulari online per a poder participar a Ràdio Associa’t. Propostes per fer programes de ràdio o pòdcasts, per ser entrevistades o aportar contingut en altres formats.
  3. Formulari on-line per a poder participar en l’escenari Catedral. Propostes escèniques de caràcter cultural i de gran format.

Enguany la festa de la Barcelona que es mou, el lema amb què es coneix la Festa de l’Associa’t, tornarà a tenir lloc al Parc de la Ciutadella els dies 21 i 22 i a l’Avinguda Catedral el dia 24. L’aposta per trobar-nos al centre de la ciutat va ser tot un èxit a nivell de participació ciutadana l’any passat. Més de 15.000 persones vam prendre part d'una setantena d’activitats organitzades per més de 80 entitats de la ciutat. I per què tocar el que va funcionar? Si us ho vau perdre podeu veure el vídeo resum i segur que enguany hi voldreu participar!

SESSIÓ INFORMATIVA

Per explicar-vos tots els detalls de la Festa de l’Associa’t 2024 i facilitar la vostra participació, el passat 11 de juny vam dinamitzar una sessió informativa que ja podeu recuperar:

Comparteixo