Vés al contingut

La Plataforma celebra el seu vintè aniversari!

Publicat el 02/02/2024

Aquest 2024 celebrem el vintè aniversari de la Plataforma unitària contra les violències de gènere, i ho fem enxarxades amb més de 130 entitats feministes. Els reptes que ens esperen són molts: renovem la imatge del nostre logo, del web i les xarxes socials, organitzem el XX Fòrum contra les violències de gènere, una fira feminista i un munt d'activitats i accions més.

Per preparar-ho, hem celebrat la primera assemblea de l'any amb les entitats, voluntàries, treballadores i companyes que formen part de la Plataforma. Una trobada en què hem començat a treballar sobre el nou pla estratègic de l'organització pels propers quatre anys, hem pensat propostes per celebrar el vintè aniversari amb accions al carrer, espectacles, xerrades, concerts i el recull de la feina d'aquestes dues dècades en un documental, i finalment hem posat en comú idees de temes sobre els quals volem que giri el vintè fòrum.

Amb aquest tret de sortida, comencem a celebrar vint anys d'incidència social i política, vint anys lluitant plegades per una vida lliure de violències. A les que en formeu part, gràcies! I a totes les que volgueu implicar-vos en el procés de preparació de les diverses accions i activitats, us animem a que ens contacteu a plataforma@violenciadegenere.org o a través de les xarxes socials. 

 

Comparteixo