Vés al contingut

L'ADA, a la fase de Mentoria Social!

Publicat el 16/12/2022

El Projecte ADA, d'Apoderament de Dones Adolescents i joves per a la inclusió sociolaboral, va finalitzar a finals del passat mes de setembre amb la fase formativa de la proposta, obrint nous reptes a l'apropament al món laboral amb el mòdul de pràctiques en empresa, entre d'altres.

Les pràctiques posen en joc la capacitat d'adaptació i la flexibilitat es converteix en companya de viatge, sent imprescindible la motivació i la il·lusió per aprendre i acollir aquesta nova experiència, transcendint el concepte que mencionem sovint com a "zona de confort".

L'acompanyament tutorial ha permès l'enfortiment i transformació de moltes de les dones de l'ADA, una nova oportunitat d'aprenentatge que ha esdevingut una experiència d'èxit en la trajectòria de vida d'aquestes dones.

Ara l'ADA continua amb la fase de Mentoria Social .

I què és la Mentoria Social?

És una eina d'intervenció social on dues persones, mentora i mentorada, construeixen una relació partint de la voluntat mútua de crear-la. Aquesta relació es va teixint amb el pas dels dies, amb la finalitat que la mentora acompanyi la mentorada en el procés d'aconseguir els objectius definits.

En definitiva, és un procés transformador de realitats, on tant mentores com mentorADA's aprenen, comparteixen i construeixen vincles i una xarxa de suport entre dones provinents de realitats diverses i diferents.