Vés al contingut

Les joves de l'ADA a punt de finalitzar els mòduls formatius en competències transversals

Publicat el 06/09/2022

I en breu incien les pràctiques en empresa!

El passat mes de juny vam iniciar una aventura formativa apoderadora amb un grup de 15 dones joves de la província de Barcelona.

De nou l’excusa és l’aprenentatge de competències TIC que les portarà a l'examen i certificació ACTIC

Però aquesta proposta va més enllà, ja que darrera hi ha un procés d’enfortiment personal, indispensable per la cerca de feina i d'oportunitats laborals i personals..

El projecte ADA posa l'accent en generar experiències de vida significatives, fer tribu creant  vincles de suport mutu que puguin perdurar en el temps, i l’aprenentatge de competències transversals que possibilitin una millora d’habilitats a l’hora d’incorporar-se al mercat laboral.

Darrera de la vida de cadascuna de les dones, adolescents i joves de l’ADA, hi ha una experiència de superació i resiliència, però que a l’hora d’abordar la cerca laboral afloren mecanismes que inhibeixen aquest potencial.

A  l’ADA fem visibles tots aquests punts forts, anclant-los i deixant pas a noves possibilitats, oportunitats i reptes.

En aquesta proposta, la implicació dels diferents recursos que atenen les dones, gestionats per entitats arrelades al territori són clau per l’èxit , ja que aquesta xarxa de persones i oportunitats permeten ampliar les possibilitats d’èxit tant col·lectives com individuals.

La seu i punt de trobada de l’ADA és l’Espai Jove Palau Alòs, un espai facilitador on aquestes dones joves amplien la xarxa de recursos que ofereix la ciutat.

Voleu saber-ne més de l’ADA?

CERQUEM EMPRESES I ENTITATS DE PRÀCTIQUES!

#AjuntamentdeBarcelona

#EspaiJovePalauAlòs

 

Comparteixo