Vés al contingut

Maching / emparellament en la mentoria social de l'ADA!

Publicat el 05/10/2021
El projecte de mentoria social de l'ADA continua avançant amb el maching o emparellament

Les joves MENTORADES i participants durant el procés de l'ADA  Apoderament de dones joves cap a la inclusió sociolaboral  s'han trobat amb les dones voluntàries vinculades a la Plataforma unitària contra les violències de gènere i que faran de MENTORES.

Ha estat una jornada on cert nerviosisme estava present i ens ha acompanyat en l'inici de la sessió,  la dinamització i diferents propostes per trencar gel a través del cos ha permès anar creant un clima distès i  de confiança.  Justament aquests eren els objectius de la sessió!!! 

. Passar-ho bé i gaudir de la jornada 
. Fer emparellaments : mentorades - mentores

A mesura que mentorades i mentores s'han anat coneixent,  s'han encès certes alarmes, com la de la responsabilitat que suposa el compromís i la implicació en aquesta fase del projecte; però també s'han generat moltes connexions entre les assistents, al final les relacions flueixen, tot i la incertesa i por dels inicis.

Com diu la @dionagonzalez"l'amor a primera vista existeix", i no sabem si serà amor, respecte, admiració ...  o el que hagi de sortir, però com qualsevol contacte entre persones que es troben per primera vegada hi ha hagut  "feeling", i aquesta sensació que es palpava, ha facilitat els emparellaments entre MENTORADES i MENTORES.

Vols saber més sobre mentoria social?  

I tu, recordes qui va ocupar aquest lloc de mentor o mentora a la teva vida? 

Us deixem unes imatges perquè gaudiu de la màgia que s'ha creat, tant com nosaltres.