Vés al contingut

Manifest i crida a la mobilització en suport a la supervivent de la violació grupal de Manresa

Publicat el 08/07/2019

Avui, ens mobilitzem arreu del país en suport a la noia menor que va patir una violació grupal fa dos anys a la ciutat de Manresa, fets que es jutgen aquests dies a l'Audiència Provincial de Barcelona, sota els càrrecs d'abús, malgrat que el relat de la víctima i dels testimonis posen de relleu que es va tractar clarament d'una violació.

Volem compartir-vos el manifest que hem elaborat com a Plataforma Unitària contra les Violències Masclistes i cridar tothom a assistir a les concentracions convocades en suport a la companya de Manresa, que a Barcelona tindrà lloc a les 18h a la plaça Sant Jaume.

 

Manifest a continuació i adjunt:

 

Manifest en suport a la supervivent d’una violació grupal a Manresa

Estem aquí per dir molt clar que una violació és una violació!

No podem permetre cap rebaixa per part de la justícia patriarcal que dil·lueixi l’agressió sexual que es va cometre contra una noia que tenía 14 anys en aquell moment.

Que el jutges i les jutgesses, advocades i advocats afavoreixen una justícia reparadora, preventiva i protectora, allunyada de tota revictimització o culpabilització. No acceptarem cap difamació, ni justificacions de la violència encaminades a exculpar als agressors.

Les nenes i les dones tenim dret a anar de festa, a ballar, a gaudir soles o acompanyades, i a escollir en qualsevol moment què volem fer i amb qui. Som lliures!  Nomes sí és sí! El consentiment ha de ser lliure, mutu, afirmatiu, sense coaccions, voluntari, actiu, clar, entusiasta i desitjat.

Volem una societat solidària, lliure, al costat sempre de les víctimes i que rebutgi qualsevol tipus de violència sexual contra la infància, l’adolescència i les dones.

Germana de Manresa, no estàs sola, som amb tu! El futur és feminista i lliure.

Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere.  

 

Arxius adjunts
Adjunt Size
Manifest_Manada_Manresa.pdf 98.31 KB

Comparteixo