Vés al contingut

Més de 2.000 persones debaten sobre violència institucional al XIV Fòrum contra les Violències Masclistes

Publicat el 22/11/2018

El XIV Fòrum contra les violències de gènere, que es va celebrar els dies 8, 9 i 10 de novembre de 2018 a l'Espai Francesca Bonnemaison, va aplegar 2017 persones: 1915 persones que van assistir i participar de les diferents activitats i tallers, 600 de les quals al Fòrum Jove i la Xarxa Activa de Joventut per la Igualtat (XAJI), hem comptat amb la col·laboració de 94 talleristes i ponents i 80 persones voluntàries. Tot un èxit!

Podeu veure el vídeo resum del XIV Fòrum aquí: https://youtu.be/-bS_YVOUy5o

Enguany, l'anàlisi i els debats d'aquests tres dies de Fòrum han estat centrats en les múltiples violències institucionals que obstaculitzen el ple assoliment dels nostres drets com a dones, sigui per acció o per omissió de les responsabilitats de l'Estat i les institucions en la protecció envers les violències masclistes. A més de taules rodones amb expertes per abordar aquesta qüestió, hem debatut sobre masculinitats, assetjament sexual al lloc de feina, poder corporatiu i economia feminista, i hem pogut escoltar les experiències dels moviments de dones de Senegal, Moçambic, el Líban i Jordània.

Podeu gaudir de dos fragments de la taula rodona sobre masculinitats en aquests enllaços:

https://drive.google.com/file/d/1HxASHw5gmeANLHR0grvhvBs9sBFD04r7/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1ThN4hQqd5wAsAsLCT0oej5VB-ZP3ELqz/view?usp=sharing

Hem comptat també amb la presència a la Bonnemaison, durant els dies del Fòrum, de l'exposició "Defensoras", d'Ester Perez Berenguer.

Podeu llegir les conclusions d'aquest XIV Fòrum en els documents adjunts i veure la galeria de fotos aquí:  https://photos.app.goo.gl/kaD1kYK921K7N1qr7

Moltíssimes gràcies a totes les que ho heu fet possible un any més!

Arxius adjunts
Adjunt Size
Conclusions_Cloenda_XIV .pdf 153.5 KB
Discurs_benvinguda.pdf 156.41 KB

Comparteixo