Vés al contingut

Moltes gràcies, Sant Llorenç d'Hortons, per la #VICACO!

Publicat el 18/03/2019

Aquest diumenge passat vam participar de la 6a edició de la cursa popular femenina, CACO, CAmina o COrre, de Sant Llorenç d'Hortons, que s'organitza des de fa 6 anys amb motiu del 8 de març, el Dia Internacional de les Dones. Enguany, van participar a la cursa, de 5 quilòmetres de recorregut, unes 300 inscrites amb una gran diversitat d'edats. La més petita de la carrera comptava amb 2 mesos i la dona més gran, amb 83. 

Hi vam participar acompanyades d'amigues, germanes, mares, cosines, veïnes, àvies, filles, de desenes de companyes... i també en record de dones com la Laura Luelmo, assassinada covardament quan va sortir a córrer el mes de desembre passat a Andalusia. Participem també per retre homenatge a les dotze dones assassinades en 2019. Però també participem en aquesta cursa per a celebrar amb alegria que les dones i les nenes som motor de canvi i que entre totes i tots estem fent possible el somni d'un món igualitari lliure de violència vers les dones.

En aquest sentit, la  cursa popular femenina CACO és un exemple extraordinari de compromís i solidaritat. Aquesta cursa no és una acció petita, és una onada enorme que esperem que arribi a altres territoris, i que animi que altres pobles i ciutats segueixin l'exemple de Sant Llorens d’Hortons.

En nom de la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere, volem agraïr de nou a l'Ajuntament de Sant Llorenç la seva iniciativa i el compromís amb la lluita contra les violències de gènere, així com que hagi triat la nostra entitat com a destinatària de la recaptació de la cursa. La vostra aportació solidaria es destinarà als projectes de sensibilització i prevenció de la Plataforma! Perquè volem córrer sense por i amb llibertat! Moltes gràcies Sant Llorenç d’Hortons!!!

Àlbum de fotografies

Comparteixo