Vés al contingut

Nova concentració per visibilitzar i condemnar els feminicidis.

Publicat el 22/03/2022

Ahir, tercer dilluns del mes de març vam sortir al carrer per condemnar els darrers crims masclistes que han sesgat la vida de 20 dones, segons el registre de Feminicidio.net, des de l'inici de l'any.

Ens van acompanyar la companyia de Teatre Espontani, La Foguera a través de la representació de la performance "El ritme que ens uneix".

Des de la poesia corporal i amb el suport d'unes escombres van crear imatges i moviments que van permetre a totes les persones assistents transitar per una diversitat de violències que afecten la nostra vida com la precarietat, l'esclavitud, la migració, les fronteres, la guerra, les pors, els assassinats.

A través de la seva representació van posar de manifest la necessitat de resistència des de les cures, el plaer, la col.lectivitat i la rebeldia. Com l'alliberament de les unes ajuda a alliberar-se a les que els costa més o no ho tenen fàcil.

Des de la Plataforma, desitgem no haver de sortir a la plaça mai més, però només que hi hagi un sol feminicidi, ens tornarem a trobar per cridar ben fort PROU FEMINICIDIS!

Nosaltres no us oblidem!

 

Àlbum de fotografies

Comparteixo