Vés al contingut

Obrim inscripcions pel Fòrum Jove 2023

Publicat el 18/09/2023

Arriba la tercera edició del Fòrum Jove, un espai de trobada i reflexió entre persones joves per parlar sobre com lluitem contra les violències de gènere i les desigualtats. La trobada, adreçada als centres educatius i alumnat de secundària, és un dels espais del XIX Fòrum contra les violències de gènere i tindrà lloc el divendres 3 de novembre de 9:30 a 14:00h al Parc del Fòrum de Barcelona.

L'activitat central del Fòrum Jove és Transforma, la gimcana dels valors feministes per transformar el món. Un viatge en què recorrerem diferents països amb mirada feminista, posant-nos les ulleres liles, i amb el que coneixerem de primera mà situacions de desigualtat i vulneració de Drets Humans, de dones, infants, persones del col·lectiu LGTB i que lluiten per l'alliberament sexual i de gènere... A la vegada, la ruta ens permetrà descobrir quines estratègies cal posar en marxa per defensar i construir una vida lliure de violències.

Cada participant tindrà un passaport, necessari per poder accedir als diferents indrets del món, i formarà part d'un grup amb altres persones. Per moure'ns d'un lloc a un altre haurem de superar reptes i situacions col·lectivament. 

El 14 d'octubre tanquem inscripcions.

Inscriviu-vos i participeu!


Per qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres:

Gemma Bonsoms gbonsomsplataforma@violenciadegenere.org

Amaranta Garre agarreplataforma@violenciadegenere.org

Àlbum de fotografies

Comparteixo