Vés al contingut

Obrim la formació de prevenció de violències masclistes als centres educatius

Publicat el 03/06/2024

Des de la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere i InteRed, us animem a inscriure-us i participar a la 7a edició de la formació per a docents i professionals de l’educació.

L'objectiu de la formació, acreditada pel Departament d'Educació, és oferir eines per poder posar en marxa intervencions socioeducatives per a la detecció i eradicació de violències masclistes als centres educatius de secundària. Es promou doncs que els centres esdevinguin espais d'educació, acompanyament i apoderament de joves amb la finalitat que es converteixin en actors de transformació i canvi. Un procés que requereix, alhora, referents adultes dins dels centres que puguin acompanyar l'alumnat en el seu aprenentatge i construcció com a Agents d'Igualtat.

Aquesta iniciativa forma part del Programa Joves i Comunitats per a la coeducació transformadora, emmarcat en la convocatòria de subvencions presentades per ONGD, universitats públiques i centres de recerca per a la transformació social de Catalunya, amb un Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans (EGiBDH).

  • Curs: Estratègies participatives d’intervenció per a l’acompanyament a joves en la mobilització social a favor de viure una vida lliure de violències masclistes.
  • Format: en línia.
  • Metodologia: 30h de formació amb recursos formatius especialitzats (Plataforma Digital), amb 8 sessions de 2h en format sincrònic a través de la plataforma Zoom.
  • Calendari: del 26 de juny al 19 de juliol (dilluns, dimecres i divendres).
  • Per a més informació: gbonsomsplataforma@violenciadegenere.org.

Places limitades, inscripcions obertes fins el 16 de juny

Comparteixo