Vés al contingut

Presentem l'Escletxa i us convidem a participar-hi

Publicat el 10/04/2024

Ahir dimarts 9 d'abril, vam presentar l'Escletxa, un projecte d’intervenció artística a la ciutat de Barcelona, contra els feminicidis i per retre homenatge a les seves víctimes. Amb Ilium Collective, dissenyadores de l'obra, i en col·laboració amb FEM ART vam explicar els objectius de la proposta i com anirà prenent forma en els propers mesos.

Durant l'acte, celebrat a Ca la Dona, vam compartir la nostra il·lusió perquè l'Escletxa esdevingui un punt de trobada emblemàtic i referencial en la lluita feminista i per a eradicar les violències masclistes. Per donar vida a aquest propòsit, l'obra serà construïda en una de les façanes del carrer d'en Tripó al Districte de Ciutat Vella.

De la mà de les artistes i les voluntàries impulsores de la iniciativa vam convidar a les assistents a participar del procés en què donarem vida a l'obra als carrers de la ciutat comtal. Una proposta que fem extensiva a totes aquelles a qui us engresqui la idea!

Seguidament us apropem la gravació de l'acte realitzat per lamosca.tv un canal de televisió comunitari, lliure i autogestionat de Barcelona : @MoscaTV@NaniMiras 

Amb l'objectiu de visibilitzar i donar a conèixer  aquesta futura instal·lació artística, podeu sol·licitar acollir la maqueta de l'ESCLETXA en els espais d'exposició de la vostra entitat/organització/col·lectiva, deixa'ns les teves dades en el següent FORMULARI i ens organitzem per instal·lar-la!!

Si us voleu sumar al grup de treball del projecte, consultar algun dubte o rebre més informació, contacteu amb l'equip de l'Àrea de Sensibilització de la Plataforma:

  • eherreraplataforma@violenciadegenere.org o bé al  654 01 24 69

 

Arxius adjunts
Adjunt Size
Presentació 9 abril 8.39 MB
Maqueta Escletxa 1.21 MB

Àlbum de fotografies

Comparteixo