Vés al contingut

Referents, una proposta per unes masculinitats lliures i compromeses.

Publicat el 16/12/2022

reFERents, una proposta per la construcció de masculinitats lliures i compromeses, enmarcada en el projecte Trenquem el Silenci, s'estrena i té molt bona acollida.

Aquesta proposta ha apropat un seguit de tallers per abordar les masculinitats, amb una clara intenció d'incidir i prevenir les violències masclistes, qüestionant el model de masculinitat hegemònica i visibilitzant les conseqüències negatives. 

La  proposta ha permès generar espais de conversa i reflexió amb grups mixtes de joves, grups de joves homes, famílies, infants i també professionals de l'acció social, per tal de construïr i difondre altres realitats i models diversos de masculinitats implicats en la igualtat i la vida lliure de violències.

reFERents s'ha endinsat en centres educatius i de l'acció social per compartir, reflexionar i dialogar entorn les pressions socials que reben també els nois, joves i homes de com han de ser.

En aquesta proposta ha estat implicada l'entitat Homes Igualitaris, que han portat la seva expertesa i essència directament als diferents col·lectius i grups dels centres:

. Escola Sadako
. Escola Flor de Maig
. Escola La Maquinista
. Escola Barrufet
. INS Flos i Calcat
. INS Príncep de Viana
. Escola Sopeña Barcelona
. Casal dels Infants
. Espai Jove Palau Alós

 

ALGUNS RECURSOS PER L'ABORDATGE DE LES MASCULINITATS:

. TEIXIM XARXES
. MASCULINITAT(s) 
. GUIA SOLOS - ALUAHDANIA . Treball en masculinitats amb nens i adolescents migrants sols.

 

 

Àlbum de fotografies