Vés al contingut

Reforcem l'acció comunitària de la XAJI al districte de Sant Martí!

Publicat el 30/04/2018

El passat 7 de març va tenir lloc l’intercanvi d’experències entre les Xarxa Activa de Joventut per la Igualtat (XAJI) presents al Districte de Sant Martí; l’Ins Quatre Cantons i Moisès Broggi es van trobar per teixir estratègies conjuntes i compartir les diferents accions de sensibilització realitzades al llarg d’aquest curs. La trobada es va realitzar al Ins Moisès Broggi amb el suport de l’entitat Gogara i amb la participació de TV Clot.

Durant aquesta trobada es va mostrar el recorregut i la feina que els diferents grups han realitzat als seus centres i han compartit els seus interessos, neguits i il·lusions com a agents d’igualtat; la jornada va ser lúdica i molt apoderadora pels i les joves, van compartir les reflexions entorn les diferents xerrades que han realitzat, les accions de sensibilització entorn la publicitat sexista, el posible treball pel tractament de la informació no sexista, van mostrar la performance realitazada a les famílies a un dels centres. 

L’objectiu d’aquest espai de relació respon a la voluntat de generar xarxa i un treball per la l’acció comunitària basat en la igualtat i la no discriminació per raó de sexe, gènere o orientació sexual al Districte de Sant Martí.

El proper dia 11 de maig tindrà lloc al Citilab de Cornellà la VI Trobada de la Xaji, on les Xaji presents a Barcelona i Cornellà compartirán el seu recorregut i reflexionaran sobre estratègies conjuntes per una convivencia basada en la igualtat.

Algunes informacions d'interès: 

https://gogaratalleres.wordpress.com/2018/03/22/xaji-sant-marti/

http://www.tvclot.com/component/jtvcontent/article/10643

Comparteixo